Capitole


CARNAGIUL
UCIDEREA ÎN MASĂ, RECOLTAREA DE ORGANE ŞI SOLUŢIA SECRETĂ A CHINEI ÎMPOTRIVA DISIDENŢILOR SĂI

 

Aceasta este povestea secretă a afacerii cu transplanturi de organe din China și legătura macabră a acesteia cu lagărele de detenție și poligoanele de exterminare a disidenților încarcerați, în special a adepților Falun Gong. Crima în masă este în plină desfășurare. Aceasta este concluzia sumbră a acestei investigații cuprinzătoare asupra programului secret al statului chinez de a scăpa de dizidenții politici, profitând în același timp de pe urma vânzării organelor lor – în multe cazuri destinate unor primitori de organe occidentali.

Pe baza unor interviuri cu oficiali de rang înalt ai poliției și cu medici chinezi care au ucis prizonieri pe masa de operație, veteranul analist al Chinei, Ethan Gutmann, a realizat o relatare captivantă făcută din interior – culminând cu un număr de morți care va șoca întreaga lume.

De ce ar încuraja conducerea chineză o pervertire atât de periculoasă a sistemului său medical? Pentru a rezolva enigma, Gutmann a călătorit adânc în arhipelagul disident al Falun Gong, al tibetanilor, al uigurilor și al creștinilor din bisericile clandestine, scoțând la iveală drama fără sfârșit a rezistenței, obținând mărturisiri de trădare profundă și momente de penitență extatică.

Într-o epocă a epuizării compasiunii, Gutmann se bazează pe un adevăr simplu: cei care au reușit să se întoarcă de la porțile iadului au lucruri de istorisit. Și indiferent de ceea ce ar putea aduce cititorul cu el, preconcepțiile sale despre China nu vor supraviețui pe durata incursiunii.

PENTRU A COMANDA CARTEA VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI.

Capitolul 1: Procedura Xinjiang
Capitolul 2: Regatul pașnic
Capitolul 3: Un eveniment pe strada Fuyou
Capitolul 4: Zăpada
Capitolul 5: Evenimentele de pe Muntele Dragonului
Capitolul 6: Viu in  Marea Amară
Capitolul 7: Pe unde subțiri
Capitolul 8: Fără nume
Capitolul 9: Organele statului
Capitolul 10: O noapte la muzeu
Postfață
Anexă: O estimare pe baza de sondaj a prelevării organelor practicanților Falun Gong între 2000-2008
Mulțumiri
Note
Index